Bel mij terug

Historie van Remon

Historie van Remon

Al meer dan 35 jaar zorgt REMON voor schoon, helder water. REMON biedt u een op uw behoeften afgestemd concept rondom water - van de keuze van de beste boorplaats tot en met de bronboring, van de waterzuiveringsinstallatie tot en met de benutting van aardwarmte.

Het begon allemaal in 1979 toen REMON-oprichter Andries Reitsema als installateur de eerste ontijzeringsinstallaties Model R500 installeerde op verschillende boerderijen. Hij beschikte destijds nog niet over de juiste kennis en inkoopcontacten om energiezuinige en duurzame modellen te produceren.

Zo is het nu! Met passie naar succes!

De vindingrijke technicus ontdekte al snel dat water meer is dan alleen een bron of een ontijzeringsinstallatie. Water werd zijn grote passie. Hij ontwikkelde methoden om de optimale diepte voor een bron te bepalen. Hij experimenteerde met verschillende afdichtingen voor de bronschachten. Verder perfectioneerde hij de waterzuiveringsinstallaties voor het opgepompte water. Zijn inspanningen werden beloond — van zijn gereinigde grondwater profiteert elke grootverbruiker van water. De waterzuiveringsinstallaties werden een groot succes. Destijds binnen 1 gemeente, nu internationaal.

Remon is in Nederland dé specialist op het gebied van het eigen bronwater en waterzuivering. Onze medewerkers staan onze tienduizenden klanten in alles terzijde. Boerderijen, kassen, sauna’s, handels- en industriebedrijven - REMON is de perfecte aanspreekpartner voor elke toepassing. Welke waterkwaliteit heb ik nodig? Welke grenswaarden moet ik aanhouden? Hoe krijg ik bij veel aansluitingen toch overal een gelijkmatige waterdruk? Welke vergunningen heb ik nodig? Kan ik met dit water ook de melktank spoelen? Heb ik een reservoir nodig? Wij bekommeren ons om alle belangrijke punten.

Kwaliteit kent geen grenzen

Al meer dan 15 jaar zorgt REMON ook buiten de Nederlandse grenzen voor schoon bronwater. Door middel van partners ter plekke en onderhoud op afstand waarborgt Remon zo een hoog Service niveau.

Uw eigen bronwater - helemaal naar uw eigen behoefte, effectief en voordelig.

Ontvang maandelijks tips om uw bedrijfsresultaat te verbeteren