Bel mij terug

Watermanagement

Watermanagement

Watermanagement van Remon begint spreekwoordelijk bij de bron. Door het toepassen van ons watermanagement bent u altijd verzekerd van goed advies. En dit is geheel vrijblijvend! Onze werkwijze spreken we met u door van A tot Z.

Onze werkwijze

We doen meer dan alleen een waterbron aanleggen en de waterzuivering. Samen met u gaan we om de tafel om te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn. Zo kijken we onder andere naar:

  • wat uw bedrijfsvoering is
  • hoeveel water u nodig hebt
  • wat uw piekverbruiken zijn
  • wat uw benodigde waterdruk is
  • wat uw einddoelstelling is

Uw eigen waterbron

Vervolgens kijken we naar uw waterbron. Beschikt u nog niet over een eigen bron of geeft uw bestaande bron te weinig water? Samen met u boren we tot wel 300 meter diepte om de beste waterdragende laag op uw erf te lokaliseren.

Heeft u een bestaande waterbron, maar bent u niet tevreden over de waterkwaliteit? Bij Remon gaan we op zoek naar de oorzaak. Gratis nemen wij een watermonster en garanderen een bevredigende oplossing. Vaak kunt u uw bestaande waterbron verder gebruiken door het inzetten van een effectieve en kostenbesparende waterbehandelingsinstallatie.

Vier types waterzuiveringsinstallaties

Er zijn vier verschillende types waterzuiveringssytemen. Bij elk type water heeft u een ander type waterzuivering nodig.

Oplevering

Nadat we hebben vastgesteld wat er uitgevoerd moet worden om uw einddoelstelling te bereiken gaan we bezig met de installatie. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen plannen we twee testmomenten in en keuren we of de waterkwaliteit voldoet aan uw wensen. Deze proefmonsters worden door geaccrediteerde laboratoria geanalyseerd. Zodra deze volstaan wordt de waterbron vrijgegeven.

Water op maat

We bieden u ons gehele pakket aan tegen een samen met u afgesproken vaste adviesprijs. Dit pakket is gespecificeerd op uw situatie. Na oplevering wordt met u zorgvuldig het vervolgplan besproken, waarbij we afspraken maken over ons servicesysteem.

Advies op maat

Wilt u weten wat Remon voor u kan betekenen? Een van onze adviseurs komt graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Maak eenvoudig een afspraak, of bel 0594-648080

Maatschap Kamstra-De Vries uit Twijzelerheide

Familie Kamstra- de Vries uit Twijzelerheide maakt sinds enkele maanden gebruik van een energiezuinige boerderijboiler. “Vorig jaar hebben wij een elektrische boiler aangeschaft. Al snel bleek dat deze niet aan de gevraagde capaciteit kon voldoen. Na het schoonspuiten van de melktank was al het hete water op. Ook de stroomkosten liepen hoog op. Wij zijn al 25 jaar klant van Remon en de keus om een energiezuinige boerderijboiler aan te schaffen was dan ook snel gemaakt. Doordat het water niet constant op 85°C hoeft te worden bewaard wordt er flink op gas bespaard. Daarnaast treedt er minder kalkafzetting op in het voorraadvat."

Maatschap Kamstra-De Vries uit Twijzelerheide Melkveehouderij

Ontvang maandelijks tips om uw bedrijfsresultaat te verbeteren