Bel mij terug

Grondboringen

Grondboringen, uw eigen bronwater

Grondboringen van Remon zijn de modernste vorm van grondwaterwinning.

Het gebruik van bronwater is bij uitstek geschikt als het gaat om het gebruik van grote hoeveelheden water, bijvoorbeeld in de agrarische sector en in de industrie. Door zorgvuldige planning en uitvoering kunnen al bij de grondboring zeer hoge hygiënestandaards voor het later te onttrekken bronwater worden bewerkstelligd. Uiteraard vergemakkelijkt dat de daaropvolgende reiniging in de Remon waterbehandelingsinstallatie en helpt het energie en dus kosten te besparen. Door loodrechte grondboringen kunnen wij waterhoudende lagen op verschillende diepten ontsluiten.

Hier komt de vakkennis van onze boormeesters om de hoek kijken. Met moderne apparatuur zoeken onze boormeesters tijdens de grondboring naar de geschikte waterdragende lagen en boren deze aan voor de toekomstige eigen watervoorziening voor uw bedrijf. Het komt vaak voor dat we tot op grote diepte naar water moeten boren om een geschikte waterdragende laag voor u te vinden met voldoende, maar vooral goed behandelbaar bronwater. Remon kan tot wel 600 meter boren met uiterst modern boormaterieel. Remon beschikt over boormaterieel voor grondboringen op elk terrein.

Toepassingsgebieden Grondboringen

Remon grondboringen zijn geschikt voor veelgebruikers van water bijv. in de:

Denk ook aan open- en gesloten bronsystemen voor Geothermische Energie (Aardwarmte), beregeningsbronnen, en brandputten. Wie dagelijks veel water nodig heeft van goede kwaliteit is bij ons aan het juiste adres. Remon water is schoon, gezond en voordelig.

REMON – ALTIJD GOED WATER

U hebt elke dag water nodig van een gelijkblijvende goede kwaliteit. Daarom garandeert Remon u voor de duur van 10 jaar zandvrij water. Deze garantie kunnen wij geven omdat de grondboringen worden geboord met de modernste boortechniek, een ruime diameter en een speciaal zandfilter. Alle grondboringen van Remon worden geboord volgens de BRL SIKB 2100 richtlijn voor mechanisch boren. Remon is tevens ISO 9001 en VCA gecertificeerd. 

Ontvang maandelijks tips om uw bedrijfsresultaat te verbeteren