Bel mij terug

Beregeningsbron boren

Beregeningsbron boren

Een beregeningsbron van Remon voor het beregenen van uw percelen, het reinigen of ontsmetten van uw machines of het beregenen van paardenbakken?

Heel verstandig. Met capaciteiten oplopend tot maar liefst 250 m3/h weet u zeker dat u altijd over voldoende beregeningswater kunt beschikken. Uiteraard leveren we niet alleen de bron maar ook alle noodzakelijke pompen (de beste!), slangen en waterbehandelingssystemen. Op zoek naar een bron voor het beregenen van uw golfbaan, gazon of siertuin? Ook dat kan. Informeer naar de mogelijkheden voor een beregeningsbron!

Tuinen

Om uw tuin te beregenen kunt u gebruik maken van een beregeningsbron. Remon levert eventueel ook de waterzuiveringsinstallatie aan u, zodat het bronwater wordt ontdaan van ijzer, mangaan en kalk. Dit voorkomt ijzeraanslag op uw straatwerk en tuin, en zorgt er voor dat uw tuin in optimale conditie wordt gehouden. Remon levert alle complete systemen, van ontijzeringsinstallaties tot ionenwisselaars en beregingsapparatuur. Vraag naar de mogelijkheden.

Akkerbouw

Werken met oppervlaktewater is niet altijd toegestaan of niet toepasbaar. Een beregeningsbron is voor agrarische bedrijven onmisbaar voor het beregenen van gewassen. Remon levert beregeningsbronnen van elke gewenste capaciteit. De beregeningsbron kunt u direct met de beregeningsinstallatie of giertank verbinden. Remon kan voor u ook een compleet systeem op maat opleveren. Vraag naar de mogelijkheden.

Erkend grondboorbedrijf

Remon is al meer dan drie decennia een erkend grondboorbedrijf, dé specialist op het gebied van waterbronnen op het gebied van beregeningsbronnen, brandputten en drinkwaterbronnen. Het boorvak is een precisieklus- vakmanschap is een absoluut vereiste. Remon heeft de vaardigheden in huis en benut haar expertise onder meer bij de aanleg van een beregeningsbron.

Database en Ervaring

Remon beschikt over een enorme database aan beregeningsbronnen waar zowel onze verkoopafdeling als boormeesters online op ieder moment toegang tot hebben om onze beste referenties in de omgeving van uw boorlocatie op te vragen. Door een hoge opleiding en lange ervaring herkennen onze boormeesters de waterdragende lagen aan de hand van de boorstructuur. Maar het gaat nog veel verder. Ze zijn zelfs in staat om de lagen te herkennen waar het meeste water zit. Bij de aanwezigheid van de juiste waterdragende laag op uw grond, zorgt Remon voor gegarandeerd succes!
 Remon beschikt over meer dan twaalf boorwagens / boorstellingen geschikt voor elk terrein. We beschikken over volautomatisch boormaterieel dat standaard geschikt is voor loodrechte bronboringen met grote diameter. Remon beschikt over kippers zodat de boorlocatie netjes blijft. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie 0594-648080 of via info@remon.com 

Ontvang maandelijks tips om uw bedrijfsresultaat te verbeteren