Bel mij terug

Omgekeerde Osmose RO Cosmos

Omgekeerde Osmose RO Cosmos

Omgekeerde Osmose op zijn best!

Osmose RO COSMOS waterzuiveringsinstallatie RemonHet bereik van Remon's membraantechnologie kent geen grenzen: zelfs de allerkleinste afvalstoffen en verontreinigingen blijven achter in het membraan van de osmose-installatie. Met dit RO-systeem onderbouwen wij onze claim dat Remon dé specialist is op het gebied van grondwaterzuivering en de ontwikkeling van innovatieve waterzuiveringsapparatuur. Al meer dan drie decennia ontwikkelt Remon zuiveringssystemen om van bronwater schoon en helder drinkwater te maken.

Onze membraantechnologie is uitermate geschikt voor grootverbruikers die gebruik maken van opgepompt grondwater. Zelfs in gebieden met van nature brak grondwater staat de RO Cosmos zijn mannetje. Alleen het zuiverste water dringt door het membraan van de Reverse Osmosis-installatie. Het filter ontwikkelt tijdens de zuivering geen uitzonderlijke hitte en functioneert veel beter dan traditionele distillatieprocessen. Het RO-systeem verwijdert zelfs schadelijke stoffen die bij de analyse van watermonsters niet worden opgemerkt. Ammonium, bacteriën en virussen, zware metalen, natrium,chloor, kalk, nitriet en nitraat, sulfaat, ijzer en mangaan hebben geen kans. 

Voor proceswater vaak de juiste zuivering omdat er niets in het water achter blijft!

De RO Cosmos wordt standaard uitgeleverd met een Automatische ontgassingsmodule om het water te ontdoen van gassen. Remon levert en monteert de RO Cosmos Turn-key tot aan uw verbruiksleiding. Alles uit één hand.

Toepassingsgebieden
Onze membraantechnologie is de ideale oplossing voor een ieder die 100% zuiver water wenst. Land- en (glas)tuinbouwers zijn zeer positief over de installatie omdat deze alle schadelijke stoffen uit het water haalt en hen de volledige controle teruggeeft over de groeiprocessen. Ook in recreatiecentra, ziekenhuizen en in de voedingsmiddelenindustrie is de RO-installatie een geziene gast. Tevens wordt in de horeca vaak gebruik gemaakt van een RO-systeem. Onthard water voor koffiemachines, vaatwassers, ijsmachines, glazenwassers en stoomovens. Ook in de toiletten, spoel-, was- en douchebakken en baden bent u verlost van kalkaanslag. Besparen op schoonmaakmiddelen, afwasmiddelen en schoonmaaktijd!
Naast zacht water wilt u ook veilig water zonder legionella. Dat krijgt u van ons. Onze Osmose-installatie houdt ook bacteriën tegen en laat alleen puur water door. Alle onzuiverheden, ook kalk en zout worden uit het water gezuiverd. In tegenstelling tot een gewone waterontharder/ionenwisselaar heeft ons Osmose-systeem geen zout nodig voor het ontharden en zuiveren van het water. Nooit meer slepen met zoutzakken en enorm besparen op zoutkosten! 

De nieuwe pompen en besturing werken nog geavanceerder en besparen tot grote hoeveelheid energie. Tevens is de nieuwe Osmose-installatie RO COSMOS ook weer modulair te vergroten. Wanneer uw bedrijf in de toekomst meer water gaat verbruiken is dit geen probleem. U kunt de nieuwe omgekeerde osmose installatie niet te klein aanschaffen, hij kan samen met uw bedrijf mee groeien.

De nieuwe RO COSMOS is voorzien van een 24V besturingskast wat tegenwoordig conform de verplichte Europese standaard is en kan worden voorzien van een Touchscreen.

Touchscreen

Programmeer nu zelf uw eigen standaard instellingen. Wilt u weten wat het energieverbruik is of bent u nieuwsgierig naar uw waterverbruik? Het nieuwe Remon-Touchscreen biedt u nu de gelegenheid.

Bedrijfszekerheid en geringe onderhoudskosten

Door de nieuwe besturing en het verticaal plaatsen van de membranen werkt de RO Cosmos bedrijfszekerder en behoeft de RO-installatie minder service.

Benieuwd wat de RO Cosmos voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak of bel 0594-648080 of mail ons op info@remon.com

Bekijk project Maasoever Cold Store

Erik Zomers Maasoever Cold Store BV

Via een kennis ben ik bij Remon Waterbehandeling terecht gekomen. Hij vertelde hoe zorgvuldig Remon te werk ging en hoe goed de kwaliteit van het water nu is. Hij was zo enthousiast dat ik al snel besloot om Remon Waterbehandeling uit te nodigen. Binnen een week kwam er iemand langs en zijn we om de tafel gegaan om de mogelijkheden te bespreken. We hebben gekozen voor een 14-kuubs RO-installatie omdat hiermee de beste kwaliteit kon worden gegarandeerd, en alleen de beste kwaliteit is voor Maasoever Cold Store goed genoeg. Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Remon Waterbehandeling, ook de aftersales is goed voor elkaar.

Erik Zomers Maasoever Cold Store BV
Osmose filtratie

Omgekeerde Osmose principe

Standaard incl. multifilter om water te ontgassen en optioneel met touchscreen uit te breiden.

Ontvang maandelijks tips om uw bedrijfsresultaat te verbeteren