Bel mij terug

Watertanks

Watertanks

Met een watertank zorgt u ervoor dat u altijd de beschikking hebt over voldoende schoon water. De watertanks zijn voorzien van een ruim mangat, geschikt voor inspectie van de binnenzijde van de tank en voor eventueel onderhoud.

Watertanks - Altijd de beschikking over voldoende schoon water

U wilt op elk moment van de dag kunnen beschikken over royale hoeveelheden schoon en zuiver water. Dat kan ook - met een kunststof PE watertank van Remon.

Onze kunststof opslagtanks zijn licht en sterk, eenvoudig te plaatsen en heel gemakkelijk schoon te maken. Ze zijn voorzien van een ruim mangat, geschikt voor inspectie van de binnenzijde van de tank en voor onderhoud - de RR2000 en RV-modellen vanaf 3000 liter hebben een mangat van maar liefst 55 cm!

De voordelen van onze PE watertank:

  • makkelijk schoon te houden
  • geschikt voor levensmiddelen
  • niet lichtdoorlatend, voorkomt algengroei
  • meerdere aansluitingen, universeel schroefdraad 
  • kunststof watertanks zijn eenvoudig te koppelen
  • licht en sterk, eenvoudig te plaatsen
  • duurzaam, corrosievrij, slag- en stootvast
  • mangat voor inspectie binnenzijde en onderhoud
  • de voordeligste van Nederland
  • desgewenst uitgerust met tankdoorvoer, niveaubeveiliging (vlotters), pompen/hydrofoor, etc. 
Kunststof opslagtanks - verticaal, met groot mangat

watertanks verticaal


Kunststof Opslagtanks - horizontaal met groot mangat

Watertanks horizontaal

Kunststof Opslagtanks - rechthoekig
Watertanks Rechthoekig

Lekbak

Condensvorming op watertanks met koud water is niet te voorkomen. Gelukkig kunt u die condens eenvoudig opvangen met een nette lekbak van Remon.

Koud/Warm Watertanksysteem

Met een koud en warm watertanksysteem gaat er geen energie verloren. Met een koud en warm watertanksysteem kunt u het teveel aan energie opslaan, om het op een later tijdstip nuttig aan te wenden. Warmte wat u terugwint bij het koelen van vers gemolken melk kunt u bijvoorbeeld aanwenden om het drinkwater lauw te maken voor uw dieren. Dit resulteert in een betere drinkwateropname door uw dieren. Ook kan het warme water bijvoorbeeld worden gebruikt voor het reinigen van de stal. Warm water maakt beter schoon. Maar hoe bewaart u al die warmte? Die kunt u opslaan in een warmwatertank.

Wilt u meer weten over de watertanks van Remon? Neemt u dan contact met ons op 0594-648080 of info@remon.com of maak eenvoudig een afspraak.

Ontvang maandelijks tips om uw bedrijfsresultaat te verbeteren