Bel mij terug

Waterpompen

Waterpompen

U kunt de waterdruk verhogen door middel van verschillende waterpompen. Waterpompen zorgen ervoor dat piekverbruiken ondersteund worden op locaties waar meer druk wordt verwacht. Met waterpompen kan er door middel van frequentiebesturing ingeregeld worden hoeveel water u op dat moment nodig hebt. Bijvoorbeeld bij reinigingswerkzaamheden of bij het beregenen van uw erf.

De voordelen van onze waterpompen

  • op locatie de waterdruk verhogen
  • reduceren van elektriciteitsverbruik
  • inregelen hoeveel water er nodig is

Remon beschikt over een heel uitgebreid assortiment aan waterpompen. Wij bespreken met u vooraf de gewenste capaciteit en de gewenste druk. Aan de hand van deze gegevens bepalen we dan de passende waterpomp. Het is in een later stadium ook mogelijk om de waterpompen te koppelen doormiddel van een Cascaderegeling of 2 Frequentie-systemen bestaande uit een Hoofdfrequentie en een volgfrequentie. 

Klik hier voor frequentie-systemen.

Dhr K.W.H Rooze te Ruinerwold

‘Een aantal jaren geleden hebben we een nieuwe diepe bron laten boren door Remon. Het bevalt zeer goed, de waterkwaliteit is uitstekend. De ontijzeringsinstallatie haalt het resterende ijzer er uit. Door de grote waterdruk kan ik met behulp van een spuitlans het hele erf en de machines gemakkelijk schoonspuiten’

Dhr K.W.H Rooze te Ruinerwold Rundveehouder

Ontvang maandelijks tips om uw bedrijfsresultaat te verbeteren