Bel mij terug

.

Subsidie mogelijkheden boerderijboilers

Subsidies

Investeren in uw bedrijf is altijd een slimme keuze, zeker als deze investering zichzelf snel terugbetaalt. Door diverse subsidieregelingen van de overheid is investeren in een duurzame boerderijboiler van Remon nu nog interessanter geworden.

Subsidie energie besparende maatregelen Overijssel!
Bent u een MKB ondernemer in Overijssel én verbruikt u op jaarbasis niet meer dan 200.000kW stroom en/of 75.000m3 gas? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor €2.500, - excl. btw subsidie via de Provincie Overijssel! U kunt namelijk 25% subsidie aanvragen voor de investering in energie besparende maatregelen (bv voor een energiebesparende Remon boerderijboiler, gecombineerd met warmteterugwinning of een zonneboilersysteem, zuinigere Remon waterbehandelingsinstallatie, voorkoeler, isolatie of een nieuwe CV ketel).
Lees meer over de 'geld terug actie'

Energie Investeringsaftrek (EIA code 220115)
Met EIA kunt u 45% (2020) van de kosten voor aanschaf en montage van uw boerderijboiler aftrekken van de fiscale winst, bovenop uw gebruikelijke afschrijving. Zo betaalt u minder inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Uw netto EIA-voordeel is ongeveer 11,25% van de investeringskosten.
Lees meer over EIA

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)
Naast de EIA kunt u ook profiteren van de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Met deze regeling kunt u tot maximaal 28% van uw investering in uw nieuwe boerderijboiler extra aftrekken van uw winst. De hoogte van de aftrek hangt af van eventuele andere investeringen die u hebt gedaan in het investeringsjaar. U kunt de KIA en de EIA met elkaar combineren om zo een flinke korting te behalen op uw investering.
Lees meer over KIA

Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE)

Sinds 1 januari 2016 kunt u bij de aanschaf van een Remon Boerderijboiler Solar mogelijk ook profiteren van de ISDE. Deze regeling subsidieert de investering van ondernemers en particulieren in diverse apparaten die duurzame energie produceren, waaronder zonneboilers. De ISDE kan niet gecombineerd worden met de EIA.
Lees meer over ISDE

Overweegt u een nieuwe boerderijboiler aan te schaffen? Neem dan contact met ons op via 0594 64 80 80 of via info@remon.com en ontdek voor welke subsidieregelingen u in aanmerking komt. Naast deze landelijke subsidies zijn er wellicht ook provinciale of gemeentelijke subsidies te verkrijgen. Wij helpen u graag.

Ontvang maandelijks tips om uw bedrijfsresultaat te verbeteren