Bel mij terug

Remon Boerderijboiler AGRI HR ENERGY

Boerderijboiler Agri HR Energy

Altijd genoeg warm en heet water voor uw dagelijkse werk, terwijl u maximaal op uw energierekening bespaart? De energiezuinige Remon Boerderijboiler AGRI HR ENERGY maakt het mogelijk. Een ouderwetse boiler houdt het water de hele dag op 85°C. Dankzij een innovatief HR-doorstroomtoestel houdt de Remon Boerderijboiler AGRI HR ENERGY de watervoorraad constant op 60°C, de ideale temperatuur voor algemeen verbruik. Pas als u heet water nodig hebt voor het doorspoelen van de melkleiding en melktank, wordt er razendsnel naverwarmd tot 85°C. Zo verwarmt u dus alleen wat u gebruikt. Het resultaat? Een besparing van maar liefst 45% op uw energieverbruik, met een terugverdientijd van slechts 2 tot 4 jaar.

Tot 5 keer langere levensduur

Door de constante 60°C, ontstaat er bovendien nauwelijks kalkafzetting in het voorraadvat. Hierdoor gaat de Remon Boerderijboiler AGRI HR ENERGY wel 15 jaar mee. Dit is tot 5 keer langer dan een ouderwetse boiler. Zo bespaart u jaar na jaar.

Uw voordeel 

  • Direct en continu water op de juiste temperatuur
  • Tot ruim 910 liter heet tapwater, 22 l/min van 60 tot 85ºC
  • Tot 65% besparing op uw gasrekening
  • Minimale stilstandsverliezen
  • Geen kalksteen meer door lagere constante temperatuur
  • Tot vijf keer langere levensduur dan oude systemen
  • Kan gecombineerd worden met zonnepanelen en WTW
  • Geheel RVS opgebouwd, dus geen roestvorming
  • Komt in aanmerking voor diverse subsidies (EIA, KIA, ISDE)

AGRI HR ENERGY BOILER
Klik op de afbeelding voor een groter formaat

Werkingsprincipe

Boerderijboiler AGRI HR ENERGY
Op de afbeelding ziet u een Agri HR Energy Boerderijboiler met RVS voorraadvat en een heater in combinatie met 1 radiator of vloerverwarming. Er is nauwelijks stilstandsverlies door de lagere basistemperatuur en de hoogwaardige isolatie van het voorraadvat. Voorspoelen van de melkinstallatie gebeurt direct vanuit de boiler. Kalkaanslag is minimaal waardoor de boiler tot wel 15 jaar mee gaat. 

Zonneboiler

De Agri HR Energy is ook uit te voeren als zonneboiler met heatpipes of vlakkeplaatcollectoren. Lees meer over de AGRI HR ENERGY SOLAR

Wilt u meer informatie over onze boerderijboilers? Neem dan contact met ons op via info@remon.com of bel 0594-648080.

Symen en Jenny Arendz uit De Veenhoop

Ook Symen Arendz en Jenny Arendz-Hartlief uit De Veenhoop werken met zo’n nieuwe duurzame boiler. “Wij waren nooit erg tevreden over onze oude boiler. Hier zat een waakvlam in die vaak uitsloeg waardoor we vaak geen heet water hadden. Ook waren die boilers na een aantal jaren alweer aan vervanging toe en verbruikten ze veel gas. Toen we hoorden dat Remon ook warmwatersystemen verkocht, hebben we gebeld”, vertelt Symen Arendz. “We hebben al sinds 1997 bronwater van Remon en wisten dus dat we kwaliteit konden verwachten. De technische adviseur van Remon heeft ons vervolgens goed voorgelicht waardoor we het juiste systeem konden kiezen. Inmiddels draait onze boerderijboiler al een jaar naar volle tevredenheid.”

Symen en Jenny Arendz uit De Veenhoop Melkveehouderij

Ontvang maandelijks tips om uw bedrijfsresultaat te verbeteren