Bel mij terug

Zwembaden

Zwembaden

Bekijk ook eens onze nieuwe website www.remon-zwembaden.nlHier vindt u alles op het gebied van wellness voor zowel particulieren als openbare gelegenheden: binnen- en buitenzwembaden, recreatiebaden, sauna's, whirpools, desinfectiesystemen, zwembadbeheersystemen etc.

Wij ontwerpen en bouwen zwembaden in alle soorten en maten

Er bestaan verschillende soorten zwembaden. Ook is er een grote diversiteit aan materialenkeuze en opties, maar wat zijn de mogelijkheden?

Om te beginnen kunt u kiezen voor een binnenbad of een buitenbad. Daarnaast kunnen wij het zwembad bouwkundig bouwen of prefab leveren. Het bouwkundige bad wordt ter plaatse gebouwd, terwijl een prefab zwembad compleet wordt aangeleverd en op locatie verder geïnstalleerd wordt. Er zijn tal van verschillende mogelijkheden om uw bad een stijlvolle uitstraling te geven:

- Hoogwaardige folie of betegeling van het bad
- Verschillende soorten zwembadverlichting (LED, Halogeen e.d.)
- Groot assortiment aan randtegels
- Inbouwdelen in verschillende maten en materialen (ABS of RVS)
- Tal van verschillende attracties zoals Jet-streams, waterspuiters of waterkanonnen
- Hoogwaardige zwembad afdekkingen (winterkleden, elektrische afdekkingen)

Onze ontwikkelingsafdeling beschikt over ruim 35 jaar kennis en ervaring. Ook voor de technische installatie van uw zwembad bent u bij Remon aan het goede adres.

Remon Pool Manager 

Slimme uitvindingen hebben geleid tot onze innovatieve Remon Pool Manager. Een eenvoudig te bedienen systeem dat een aanzienlijke bijdrage levert aan het gemak, de zekerheid en de efficiëntie van uw zwembadtechniek. Met de Remon Pool Manager regelt u de monitoring en bediening van:

- Waterverbruik, piekverbruik en de waterdruk
- Zwembadpompen, frequentiebesturingen
- Automatisch terugspoelen van uw zandfilter
- Verlichting en de aansturing van attracties
- Verwarming van uw bad
- Chloor en pH dosering
- Melding bij eventuele storingen

Behaal nog meer voordelen door gebruik te maken van:

- Warmteterugwinning uit suppletiewater
- Eigen watervoorziening
- Zwembadverwarming door middel van aardwarmte
- Zoutelektrolyse systemen 

Projecten
Vakantieoord Het Lorkenbos

Vakantieoord Het Lorkenbos

Remon heeft voor Vakantieoord Het Lorkenbos het gehele nieuwe zwembad aangelegd. Er wordt op het vakantieoord al een aantal jaren gebruik gemaakt van een waterbron met waterzuiveringstechnieken van Remon. De goede ervaringen van de familie Lenderink met Remon hebben ervoor gezorgd dat zij er niet lang over hoefden na te denken om de hulp van Remon in te schakelen voor de nieuwbouw van het zwembad.
"Voor ons is het gemak en de zekerheid het belangrijkste. Remon heeft voor ons een prachtig zwembad in Otterlo gebouwd met alles er op en er aan. Elk zwembad brengt veel werkzaamheden met zich mee. Door de Remon Pool Manager (het nieuwe systeem van Remon) kunnen we simpel alles monitoren en bedienen in een handomdraai. Dit werkt ontzettend prettig en scheelt ons enorm veel werk. Mocht er een stoing zijn dan is Remon gelukkig altijd snel beschikbaar. Zelfs midden in de nacht!" 
Lees meer over dit project...

Bronsbad te Wagenborgen

Bronsbad Wagenborgen

"Remon heeft ons nieuwe zwembad in Wagenborgen opgeleverd en doet ook gelijk het onderhoud. Zij zorgen ervoor dat onze zwembadtechniek altijd foutloos draait. Ondanks de hoge bezetting van de sportschool en de vele zwemlessen in ons bad, is het water altijd kraakhelder en zijn de chloor- en pH-waarden op peil. We zijn erg tevreden met het zwembad en het onderhoud dat uitgevoerd wordt door de vakkundige monteurs van Remon." Aldus dhr. Meijers, Bronsbad te Wagenborgen. 

Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat. tel. 0594-648080 of info@remon.com. 

Ontvang maandelijks tips om uw bedrijfsresultaat te verbeteren