Bel mij terug

Sauna & Wellness

Sauna & Wellness

Bekijk ook eens onze nieuwe website www.remon-zwembaden.nl. Hier vindt u alles op het gebied van wellness voor zowel particulieren als openbare gelegenheden: binnen- en buitenzwembaden, recreatiebaden, sauna's, whirpools, desinfectiesystemen, zwembadbeheersystemen etc.

Niets is relaxter dan een eigen sauna of stoomcabine. Steeds meer mensen willen ontspannen en genieten van wellness.

Remon is uw partner op het gebied van wellness

Wij besteden de grootste aandacht aan het ontwikkelen, produceren en installeren van uw sauna of stoomcabine. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor:

- Sauna's in alle soorten en maten
- Infraroodcabines
- Stoomcabines

Waterzuivering

Waterzuivering speelt een grote factor bij sauna en welness centra. Helemaal als het gaat om de gezondheid van uw klanten. Remon heeft veel ervaring met waterzuivering voor sauna en wellness centra.

Wat zijn de voordelen van een waterzuiveringssysteem?

  • Tevreden en ontspannen klanten
  • Hoogstaande waterkwaliteit
  • Langere levensduur van apparaten
  • Eigen waterbron
  • Lage kosten
Hoe zorgt Remon ervoor dat uw klanten ontspannen naar huis gaan?

De waterkwaliteit is voor sauna en wellness zeer waardevol. Niet alleen uw faciliteiten blijven goed onderhouden, ook uw klanten gaan tevreden en ontspannen naar huis. Om de hoogstaande waterkwaliteit te kunnen waarborgen zorgt Remon ervoor dat het water specifiek gezuiverd wordt voor uw spa complex, waardoor:

  • Bacteriën geen kans krijgen
  • De kwaliteit van uw spa wordt verhoogd
Remon beschikt over zeer moderne waterzuiveringsinstallaties om alle soorten water te behandelen.

Remon heeft sinds 1979 niet stil gestaan. Niet voor niets is zij dé specialist op het gebied van bronboringen en waterzuiveringssystemen. Remon werkt met een eigen ontwikkelingsafdeling en dat heeft zich bewezen. Wij beschikken over meerdere moderne waterzuiveringssystemen zoals:

Of het nu gaat om een fitnesscentrum, hotel, recreatiepark of een woonhuis; Remon heeft de kwaliteit en capaciteit dit te realiseren. Onze mensen beschikken over de juiste technische kennis en materialen. U kunt ons vrijblijvend vragen naar de mogelijkheden. Onze ontwikkelingsafdeling helpt u met het ontwerpen, zodat u de juiste keuze kunt maken. Ook voor kant en klare sauna's zijn de mogelijkheden eindeloos.

Na de installatie van het systeem kunnen wij met u afspraken maken over het onderhouden van de technische installatie. Remon beschikt over een groot servicenetwerk met meer dan 45 monteurs door heel Nederland. Ook reparaties aan uw bestaande technische installatie kan Remon voor u verzorgen.

Wij laten niets aan het toeval over en bieden u geheel vrijblijvend een professioneel advies. Maak een afspraak of bel 0594-648080 of mail naar info@remon.com

Ontvang maandelijks tips om uw bedrijfsresultaat te verbeteren