Bel mij terug

Wellness

Wellness

Bekijk ook eens onze nieuwe website www.remon-zwembaden.nl. Hier vindt u alles op het gebied van wellness voor zowel particulieren als openbare gelegenheden: binnen- en buitenzwembaden, recreatiebaden, sauna's, whirpools, desinfectiesystemen, zwembadbeheersystemen etc.

In de recreatieve sector wordt veel water gebruikt. Het is noodzakelijk dat dit water van de zuiverste kwaliteit is. Iedere afnemer in de recreatieve sector heeft specifieke wensen en behoeftes. Remon weet dit en levert daarom altijd maatwerk. Het team van gekwalificeerde Remon-specialisten zorgt al meer dan drie decennia voor kristalhelder en kiemvrij water in verschillende takken van de recreatieve sector. Als garantie dienen individueel afgestemde watermonsters die op elk moment in onafhankelijke laboratoria kunnen worden getest. 

Bent u van plan een zwembad, sauna of spa te kopen? Dan bent u bij Remon aan het juiste adres! 

Een zwembad, spa of sauna laten bouwen vergt een gedegen voorbereiding. Bij het oriënteren merkt u waarschijnlijk al gauw dat het aanbod enorm is. Soorten, maten en technieken – er valt veel te kiezen. Remon heeft meer dan 35 jaar kennis en ervaring op gebied van waterbehandeling. Wij kennen de techniek door en door. Onze passie voor water zetten we graag in om uw zwembad, spa of sauna te realiseren.

Van idee tot ontwerp tot complete bouw en nazorg. Helemaal volgens uw wensen. Dat is pas echt zorgeloos genieten.

Maatwerk

Bij het ontwerpen van een zwembad, sauna of spa gaan we een nauwe samenwerking met u aan. Het gaat tenslotte om uw wensen en uw budget. Die vertalen we naar een prachtig en uniek eindresultaat. Bij Remon bent u tijdens het hele bouwtraject verzekerd van één aanspreekpunt, korte lijnen en direct antwoord op uw vragen. Wij regelen alles voor u van A tot Z.

Details

U bepaalt zelf hoe modern en innovatief uw zwembad, sauna of spa gaat worden. Sfeervolle zwembadverlichting, een stijlvol design, een duurzame techniek – het is allemaal mogelijk. Neem contact op met Remon en vraag naar de mogelijkheden!

Projecten

Vakantieoord Het Lorkenbos

Vakantieoord Het Lorkenbos

Remon heeft voor Vakantieoord Het Lorkenbos het gehele nieuwe zwembad aangelegd. Er wordt op het vakantieoord al een aantal jaren gebruik gemaakt van een waterbron met waterzuiveringstechnieken van Remon. De goede ervaringen van de familie Lenderink met Remon hebben ervoor gezorgd dat zij er niet lang over hoefde na te denken voordat de hulp van Remon voor de nieuwbouw van het zwembad werd ingeschakeld. Lees meer over dit project...

Professioneel advies
Wij laten niets aan het toeval over en bieden u geheel vrijblijvend een professioneel advies. Remon beschikt voor elke toepassing over een juiste waterzuiveringsinstallatie, om de gewenste hoeveelheid en kwaliteit water te leveren. Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat. 

tel. 0594-648080 info@remon.com of maak een afspraak

Ontvang maandelijks tips om uw bedrijfsresultaat te verbeteren