Bel mij terug

Autowasstraat

Autowasstraat

Topkwaliteit water is van essentieel belang voor uw Carwash. Waterzuiveringssystemen voor autowasstraten zijn het fundament voor de volledige reiniging van voertuigen. Een hoge kwaliteit van het water zorgt ervoor dat schade bij voertuigen voorkomen wordt én vlekvrije en glanzende voertuigen. 

Wat zijn de voordelen van een waterzuiveringssysteem?

  • Bespaar 70 tot 90% op uw dure leidingwater met een eigen waterbron
  • Langere levensduur van de carwash installatie
  • Geen verstopping van leidingsystemen
  • Kalkvrij water
  • Lage kosten
  • Vlekvrij en glanzend resultaat

Hoe zorgt Remon ervoor dat de voertuigen in goede staat blijven?

De waterkwaliteit is bij het reinigen van voertuigen van groot belang. Zitten er verkeerde elementen in het water? Dan kan dit voor schade zorgen aan de voertuigen. Remon zorgt ervoor dat het water specifiek is gezuiverd voor uw autowasstraat, waardoor:

  • Er geen roest ontstaat
  • Aanslag of kalkresten voorkomen worden

Ga voor de slimme innovatie van de RO Cosmos en ervaar de kracht van ongekend schoon water!

De RO Cosmos is een moderne, compacte installatie die het wasresultaat van uw carwash stappen vooruit helpt. De sleutel hiervoor is omgekeerde osmose. Deze waterzuiveringsmethode zorgt namelijk voor 100% zuiver water, waar alle ijzer, mangaan, kalk en schadelijke gassen uit zijn gezuiverd. Ook als het gaat om water uit uw eigen bron. Osmosewater is zelfs zo schoon, dat het vlekvrij opdroogt. Lees meer over omgekeerde osmose. 

Zekerheid

De RO Cosmos zuivert water in één zuiveringsgang. Hierbij zijn bacteriën, virussen, kalk, zout, ijzer- en mangaanverbindingen kansloos. Het filter ontwikkelt tijdens het zuiveringsproces geen uitzonderlijke hitte en functioneert veel beter dan traditionele zuiveringsprocessen. In combinatie met het bijpassende voorraadvat beschikt u ook tijdens piekmomenten altijd over voldoende water voor uw autowasstraat.

Geen zout

In tegenstelling tot waterontharders (ionenwisselaars) heeft de RO Cosmos installatie geen zout of andere chemicalien nodig voor het ontharden en zuiveren van het water. Nooit meer slepen met zoutzakken dus en enorm besparen op zoutkosten!

Bekijk hier onze werkwijze

Carwash de Baanderij Gouda

In Gouda bevindt zich het moderne tank- en super carwashstation “De Baanderij”. Hier kan men 24/7 terecht voor tanken en autowassen. De Baanderij is méér dan een tankstation en carwash aldus Dhr. Van der Ree. Wij zijn een unieke organisatie die de winst op tank- en wasbeurten besteedt aan de meest uiteenlopende hulpverleningsprojecten. Om mensen in nood hulp te bieden en hoop te geven, biedt De Baanderij deze organisaties al haar diensten op non-profit basis of zelfs kosteloos aan. Om dit te kunnen waarborgen is het noodzakelijk dat onze carwash water van perfecte kwaliteit levert. We wassen de auto´s daarom met zuiver water uit onze eigen Remon waterbron. ´De kwaliteit ervan is subliem’, aldus Van der Ree. ‘Het levert glanzende auto’s op en achtergebleven druppeltjes drogen volledig vlekvrij op door de Osmose installatie van Remon. Ook glimlachende klanten zijn ons veel waard!’

Carwash de Baanderij Gouda

Ontvang maandelijks tips om uw bedrijfsresultaat te verbeteren