Bel mij terug

Agrarische sector

Waterzuivering Agrarische sector

Het hart van REMON klopt al meer dan 35 jaar voor de agrarische sector. Voor goed drinkwater, gezonde dieren en lage kosten.


Remon beschikt over zeer moderne waterzuiveringsinstallaties om alle soorten water te behandelen.

Remon heeft sinds 1979 niet stil gestaan. Niet voor niets zijn wij dé specialist op het gebied van bronboringen en waterzuiveringssystemen. Wij werken met een eigen ontwikkelingsafdeling en dat heeft zich bewezen. 

Remon beschikt over meerdere moderne waterzuiveringssystemen zoals:

  • Open waterzuiveringen
  • Gesloten waterzuiveringen
  • Nano-filtratie
  • Osmose-filtratie
  • Ionenwisselaars/Waterontharders

Remon laat niets aan het toeval over en biedt u geheel vrijblijvend een professioneel advies. Wij beschikken voor elke toepassing over een juiste waterzuiveringsinstallatie, om de gewenste hoeveelheid en kwaliteit water te leveren. Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat.
tel. 0594-648080 of info@remon.com

Bekijk hier een selectie opgeleverde projecten betreffende de agrarische sector.

Dhr. van As

Water van topkwaliteit is van essentieel belang voor mijn bedrijfsvoering. Tot vorig jaar hebben we altijd op regenwater in combinatie met leidingwater gedraaid. Mijn waterverbruik liep toch wel op tot 60-70 m3 per dag in de piekdagen. Het leidingwater werd steeds duurder, alleen was dat nog niet het grootste probleem. Sinds ons waterleidingbedrijf is begonnen met het ontharden van het water met zout, is het natriumgehalte steeds hoger geworden. Dit had een negatief effect op mijn aardbeien. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een alternatief. Evert Veldkamp, technisch adviseur van Remon, wist precies wat ik nodig had. Daarnaast kan hij aan de hand van een slimme berekening het rendement en terugverdientijd voorspellen. Sinds 2013 maken we gebruik van de NF Cosmos van Remon. Sindsdien is het water geen onzekere factor meer in mijn bedrijf, omdat ik altijd over voldoende water van perfecte kwaliteit beschik. Dit geeft toch een stuk extra zekerheid in het drukke plukseizoen.

Dhr. van As Zachtfruitkweker

Ontvang maandelijks tips om uw bedrijfsresultaat te verbeteren