Bel mij terug

Tuin- en Sfeerbeurs

Tuin- en Sfeerbeurs

15 t/m 18 februari 2018

Het grootste tuinevenement van de drie grootste Noordelijke provincies

Tuin & Sfeer biedt alle inspiratie voor iedere tuinliefhebber. U krijgt er informatie over de onderhoudsvriendelijke tuin, de duurzame tuin (waar hergebruik van materialen centraal staat) en de gezinstuin.

Op Tuin&Sfeer draait alles om beleven, inspireren en ideeën opdoen voor het maken van nieuwe tuinplannen. U vindt er de nieuwste collecties terrasmeubelen, nieuwe trends in bestrating, sierherkwerk,overkappingen, tuinhuisjes en blokhutten.

Maak kennis met de beste tuinmeesters voor een persoonlijk tuin- en beplantingsadvies en ontdek de nieuwste trends op het gebied van tuininrichting. Er zijn diverse thema’s waaronder de Levende Tuin en duurzaam omgaan met tuin en omgeving. Ook zijn er boeiende presentaties in het Tuintheater.

Remon voorziet u op de tuin- en sfeerbeurs van alle informatie over onze waterontharders. Een waterontharder van Remon Waterontharders past helemaal in een duurzame wereld. Uw apparaten gaan langer mee en zijn zuiniger in verbruik.

Maak gebruik van onze speciale beursaanbieding. Bezoek onze stand, doe de watertest en maak kans op een volledig geïnstalleerde waterontharder! 

Graag tot ziens in Groningen! 

Wanneer:
do 15 februari '17 13:00 - 18:00
vr 16 februari '17 13:00 - 21:30
za 17 februari '17 10:00 - 17:00
zo 18 februari '17 10:00 - 17:00

Waar: 
Martiniplaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

Parkeren:
U kunt parkeren in de parkeergarage tegenover de hoofdingang van Martiniplaza 

Ontvang maandelijks tips om uw bedrijfsresultaat te verbeteren