Bel mij terug

.

Melkvee Vakdagen

6 en 7 september 2017

De boer verdient een troon

Melkvee Vakdagen Zuid-Nederland in Liempde is dé plek voor Nederlandse en Belgische Melkveehouders om het totaalpakket in beeld te zien. Voor standhouders zijn de uitnodigingen zo vakgericht dat ze zich volledig kunnen richten op de juiste doelgroep binnen de melkveehouderij. De melkveehouderij wordt steeds complexer en moet groter worden om in de wereldhandel mee te blijven doen. Gezien onze kennis en voorsprong zijn er nog volop kansen. De komende jaren komt er steeds meer vraag naar voedsel. Tot 2050 zal de voedselproductie moeten groeien met 30%.

De Melkvee Vakdagen zijn bestemd voor alle melkveehouders en zij zullen op dit evenement alles kunnen vinden voor hun vak, allerhande zaken waar ze dageljks mee te maken hebben. Op reguliere landbouwbeurzen hebben de exposanten veelal te maken met publiek dat qua doelgroep teveel uiteen loopt. De Melkvee Vakdagen zullen 100% vakgericht geinteresseerd publiek trekken. 

Innovatie en Rendement

Innovatie en Rendement zijn de kernwoorden voor het tweedaagse evenement en zullen een rode leidraad vormen voor de beurs. Agrarische ondernemers ondernemers krijgen hierdoor een vakgericht evenement waar alles gericht is op hun sector. 

Belangrijke aspecten van de beurs:

- Melkkoeien
- Mechanisatie
- Voeding
- Melktechniek

Drinkwater

Drinkwater is misschien wel het belangrijkste bestanddeel van het dagelijkse menu van de koe. Melk bestaat immers voor bijna 90% uit water! Voor elke liter melk die een koe produceert, is minstens 3 liter water nodig. Hoogproductieve koeien hebben wel 150 liter water per dag nodig. Het is dus niet verwonderlijk dat de wateropname van melkvee grote invloed heeft op de melkproductie. Als de waterkwaliteit te wensen overlaat zal dit de melkproductie negatief beïnvloeden. Waterkwaliteit en wateropname zijn altijd met elkaar verbonden. Niet voor niets besteed Remon zoveel aandacht aan de waterkwaliteit!

Wij vertellen u alles over uw eigen bronwatervoorziening. Zodat u beschikt over de beste waterkwaliteit tegen de laagste kosten én de hoogste prestaties van uw dieren. 

Graag tot ziens in Liempde!

 

BEURSADRES BEZOEKERS

Melkvee Vakdagen
Hollands Diep
5298 LL Liempde
0548-789238
info@melkveevakdagen.nl

BEKIJK DE FLYER 

 

Ontvang maandelijks tips om uw bedrijfsresultaat te verbeteren