Bel mij terug

.

Jaarbeurs van het Noorden Roden

22 t/m 26 september 2017

65e jubileum Jaarbeurs van het Noorden

Al sinds 1953 wordt de Jaarbeurs van het Noorden tijdens de Rodermarktweek georganiseerd. Begonnen als landbouwbeurs is de Jaarbeurs uitgegroeid tot een van de grootste consumentenbeurzen van Noord Nederland met meer dan 25.000 bezoekers uit heel Noord-Nederland. Een supergezellige beurs om te beleven!

Bezoek aan de jaarbeurs is gratis!

Openingstijden Jaarbeurs:

  • Vrijdag 22 sept. 17.00 – 22.00 uur
  • Zaterdag 23 sept. 14.00 – 22.00 uur
  • Zondag 24 sept. 11.00 – 18.00 uur
  • Maandag 25 sept. 14.00 – 22.00 uur
  • Dinsdag 26 sept. 10.00 – 18.00 uur

Een beurs om te beleven!

Ervaar zelf de gezellige Jaarbeurs van het Noorden met trends en ontwikkelingen op het gebied van fashion, beauty, wonen, vrije tijd, culinair, gezondheid en nog veel meer. Proef, shop en geniet als vanouds van de prachtige en bijzondere producten, boeiende informatie maar bijvoorbeeld ook live optredens en modeshows op en om het podium. De Jaarbeurs brengt mensen in een rustige, sfeervolle omgeving bij elkaar. Een ‘totale beleving’, een jaarbeurs die meer is dan alleen productvoorlichting.

Het gezellige jaarbeursterras is een ‘ware proeftuin’, waarop een aantal bedrijven hun exclusieve producten presenteren waaronder diverse soorten bier, kwaliteitswijnen en heerlijke tapas. U kunt er natuurlijk ook terecht voor een heerlijke kop koffie met gebak. 

Remon Waterontharders

U kunt Remon vinden op het terrein van het Ky-Hotel. Hoe groot uw huishouden ook is, Remon heeft de juiste waterontharder voor u. Remon onderscheidt zich door haar uitgebreide assortiment waterontharders. Zowel met als zonder stroom, één of twee cilinders, digitaal of analoog, alles is mogelijk. Ons meest verkochte model is de Remon Deluxe. Bekijk alle waterontharders op onze website! 

Wij laten u graag onze modellen zien en geven u vrijblijvend advies. Bovendien hebben we natuurlijk een mooie beursaanbieding voor u! 

Kortom een interessante Jaarbeurs van het Noorden. Een beurs die u, als bezoeker, niet mag missen.

Graag tot ziens op de Brink 24, 9301 JL Roden 

Ontvang maandelijks tips om uw bedrijfsresultaat te verbeteren