Bel mij terug

HortiContact

HortiContact

20 t/m 22 februari 2018

Gericht vakpubliek

Niet alleen kwekers en telers uit de glasgroenteteelt, sierteelt, vollegrondteelt, boomkwekerij, potplantenteelt en fruitteelt zijn welkom tijdens HortiContact Gorinchem ook alle branchegerelateerde bedrijven worden persoonlijk uitgenodigd.

Nederland geldt als 's werelds grootste exporteur van groenten, fruit en siergewassen. Hiermee heeft de Nederlandse Tuinbouw wereldwijd een heel sterke positie en is één van de meest innovatieve sectoren van Nederland. HortiContact brengt ieder jaar de complete sector bij elkaar onder één dak. Voor buitenlandse tuinbouwbedrijven dus het ideale moment om kennis te maken en in contact te komen met de Nederlandse tuinbouw.

Op deze jaarlijkse vakbeurs presenteren zich toeleveranciers gericht op de volgende branches

• Glasgroenteteelt
• Sierteelt
• Vollegrondteelt
• Boomkwekerij
• Potplantenteelt
• Fruitteelt

Zuiveringsplicht per 1 jan. 2018

Overschrijdingen van de normen in het oppervlaktewater in glastuinbouwgebieden voor gewasbeschermingsmiddelen (GBM) hebben ertoe geleid dat er vanaf 1 januari 2018 een generieke zuiveringsplicht van kracht wordt. Hierdoor moet al het geloosde drainwater afkomstig van een glastuinbouwteelt behandeld worden door een goedkeurde waterzuiveringsinstallatie met een zuiveringsrendement van 95%.

Voldoe aan de zuiveringsplicht met de Remon Oxidator

Remon Waterbehandeling heeft daarom een BZG Goedgekeurde Waterzuiveringsinstallatie ontwikkeld die gegarandeerd de goedkoopste is en waarbij er niet bespaard is op kwaliteit!  Remon is al meer dan 35 jaar actief in de waterbehandeling en biedt naast spuiwaterzuivering ook bronboringen, ontijzeringsinstallaties en osmose-systemen aan. Door het aanbieden van de Oxidator tegen de laagste prijs willen wij graag meer naamsbekendheid verkrijgen in de glastuinbouw. 

De Remon Oxidator is uitermate geschikt voor de behandeling van spuiwater, heeft geen overbodige opties en is speciaal ontwikkeld voor moderne glastuinbouwbedrijven.

Wij vertellen u graag meer over hoogwaardig, voordelig Remon (Bron)Water: bronboringen, installaties, behandeling, irrigatie en management. 

Graag tot ziens in Gorinchem! 

 

Openingstijden beurs

Dinsdag 20 februari 2018, 13.00 uur - 21.00 uur

Woensdag 21 februari 2018, 13.00 uur - 21.00 uur 

Donderdag 22 februari 2018, 13.00 uur - 21.00 uur

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Ontvang maandelijks tips om uw bedrijfsresultaat te verbeteren