Bel mij terug

Halveer uw energieverbruik en profiteer nu van FrieslandCampina-ledenkorting

Halveer uw energieverbruik en profiteer nu van FrieslandCampina-ledenkorting

Geplaatst op 12 February 2021

Het jaar duurzaam beginnen met een energiebesparende boerderijboiler? Dat kan! FrieslandCampina heeft in samenwerking met Remon een ledenkorting afgesproken waarmee u nu extra voordelig een nieuwe energiebesparende Remon Boerderijboiler, eventueel gecombineerd met zonnewarmte, kunt aanschaffen. 

Verlaging van uw energiekosten

In 2020 is FrieslandCampina een pilot project begonnen met Remon als aanbieder van energiebesparende Boerderijboilers met zonnecollectoren, ofwel zonneboilers. Afhankelijk van uw bestaande installatie kunt u met deze energiebesparende boerderijboiler jaarlijks meer dan 50% besparen op uw energieverbruik voor heet water. Dit kan oplopen tot in de duizenden euro’s. Wanneer u deze combineert met zonnecollectoren voorziet u daarnaast op een duurzame manier zelf in de resterende warmtebehoefte. Met als resultaat een nog lagere energienota.

Friesland Campina Campagne

Onze partner Remon

Na succesvolle realisatie van meerdere projecten heeft Remon als aanbieder zichzelf bewezen op het gebied van prijs en kwaliteit. Vanwege die reden en de potentiele besparing bij een grote groep leden-melkveehouders is FrieslandCampina met deze partij in gesprek gegaan en tot een collectief ledenvoordeel van een gratis Remon waterontharder ter waarde van € 500,00 gekomen.

Friesland Campina Campagne

Ontvang maandelijks tips om uw bedrijfsresultaat te verbeteren