Bel mij terug

Werkwijze Remon Aardwarmte

Werkwijze Remon Aardwarmte

Specialist in aardwarmtesystemen. Innovatief maatwerk, correct ontwerp, degelijke producten en vakkundige grondboringen. Kortom uw partner bij uitstek!

Remon beschikt over modern boormaterieel

Elk project is anders. Remon beschikt over een groot wagenpark. Elk terrein is daarom voor ons bereikbaar. Binnen Remon Aardwarmte werkt een toegewijd team aan projecten van alle formaten. Van eenvoudig tot complexe vraagstukken, wij hebben een oplossing.

 Remon Aardwarmte WKO  

Diepteboringen, gegarandeerd meer rendement uit uw warmtepomp!

Remon kiest vaak bewust voor grondboringen op grotere dieptes, om meer rendement te halen uit uw aardwarmte installatie.
Remon Aardwarmte open en gesloten bronsystemen

Opgeruimd staat netjes

Door het inzetten van bovengrondse spoelcontainers weet u vooraf, dat de boorlocatie schoon blijft en niet verandert in een modderig onbegaanbaar terrein. Remon verricht desgewenst ook de grondwerkzaamheden, waardoor u één partner hebt en zeker bent van een schone boorlocatie. Remon maakt tijdens de grondboringen gebruik van een uniek schoon boorconcept.

 Remon geothermische energie open en gesloten bronsystemen

Nauwkeurige calculaties vinden vooraf plaats in de Remon-rekenkamer

Het gebruik van EED software is bij ons de standaard. Een uitgebreide rapportage bij de offerte maakt voor u duidelijk welke bronzijdige uitgangspunten zijn meegenomen. Bij ons zijn opgeleide mensen bezig met EED waardoor u verzekerd bent van een juist bronontwerp.

Remon Aardwarmte technische adviseurs


Eigen professionele Montageteams

Remon beschikt over meerdere professionele montageteams bestaande uit vakbekwame monteurs. Remon draagt zorg voor de juiste montage van verdelers voor gesloten systemen (bodemwarmtewisselaar) t/m warmtepompen, besturingen en inspectieputten voor open systemen (WKO).

 Remon Vrachtwagen Bronboringen Waterbehandeling Aardwarmte

Uiteraard verrichten wij ook onderhoud aan alle voorkomende bodemenergiesystemen. 
Remon Aardwarmte Service

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 0594-648080 of via info@remon.com

Ontvang maandelijks tips om uw bedrijfsresultaat te verbeteren