Bel mij terug

Open Bronsysteem Aardwarmte WKO

Warmte Koude Opslag

Warmte Koude Opslag, WKO

Bij een open bronsysteem wordt de bodem en het grondwater gebruikt om tijdens winter- en zomerseizoen de warmte en koude vraag van het object op te vangen, zogenaamde bodemenergie. Een WKO installatie blijkt in de praktijk een zeer renderende wijze om gebouwen te voorzien van een gewenst binnenklimaat. Remon Aardwarmte realiseert complete warmte koude opslag systemen van bron tot bodemwarmtewisselaar. Van pomp tot besturing. Bij warmte koude opslag is onderscheid te maken in diverse soorten wko installaties. Ook hierbij geldt dat bepaalde omstandigheden leidend kunnen zijn voor de keuze van de aardwarmte installatie. Door reeds vele jaren te hebben gewerkt met grondwatersystemen zijn wij bij vele projecten betrokken geweest voor de realisatie van een WKO installatie. Hierbij wordt Remon Aardwarmte ingezet tijdens vergunningstrajecten, aanleg van bronnen, aanleg van divers leiding/kabelwerk, installatiewerkzaamheden in technische ruimtes en onderhoud.

Uitgebreid advies en 25 jaar garantie op uw koude warmte opslag

Het open bronsysteem is geschikt voor een vermogen vanaf 60 kilowatt. REMON geeft u een gedetailleerd overzicht wanneer dit warmte koude opslag systeem de moeite loont. Wij analyseren de grond om de optimale locatie voor de beide bronnen op te sporen. Zo nodig zorgen wij voor een proefboring. REMON haalt voor u alle vergunningen binnen en voert alle aardwarmte boringen en installaties uit. U krijgt de complete wko installatie sleutelklaar tot aan de warmtepomp. En op het verwarmingsvermogen 25 jaar garantie. 

Uiteraard verrichten wij ook onderhoud aan alle voorkomende bodemenergiesystemen. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 0594-648080 of via info@remon.com

Robert Drenth - Projectleider Bam Regio Noordoost

‘Remon Aardwarmte is voor ons een betrouwbare en kundige partner als het gaat om advies en uitvoering op het gebied van open en gesloten bronsystemen’

Robert Drenth - Projectleider Bam Regio Noordoost

Ontvang maandelijks tips om uw bedrijfsresultaat te verbeteren