Bel mij terug

Waarom Remon Aardwarmte

Waarom Remon Aardwarmte

Remon Aardwarmte is bij uitstek dé partner voor het aanleggen van een aardwarmte installatie. Remon Aardwarmte heeft vele jaren ervaring in het uitvoeren van grondboringen. Door deze praktijkervaring en kennis is Remon Aardwarmte de ideale partner voor uw project. Wij halen het beste in de aarde voor u naar boven!

Naast de aanleg van bodemenergiesystemen is de Remon Groep dé specialist in Nederland en Duitsland op het gebied van waterbehandeling. De kennis en ervaring die door de jaren heen zijn vergaard, zijn het fundament van onze dienstverlening. Aansluitgereed tot aan de warmtepomp.

Remon installeert zowel gesloten als open systemen. Wij zorgen voor alle vergunningen en een professionele uitvoering. Bij ons krijgt u alle techniek uit één hand en op het verwarmingsvermogen van de aardwarmte installatie krijgt u 25 jaar garantie.

Werkwijze

Bij de keuze in wko systemen is er een onderscheid te maken in open en gesloten bodemsystemen. De keuze hangt af van vele factoren, denk hierbij o.a. aan locatie, bodemgeschiktheid, vermogensbehoefte etc. Aardwarmte aanleggen is maatwerk.

De medewerkers van Remon Aardwarmte benaderen ieder project individueel en er zal alvorens realisatie, een vakkundig en onderbouwd advies afgegeven worden. De bodemgesteldheid in Nederland is over het algemeen zeer geschikt voor de aanleg van geothermsiche energie systemen, er zijn echter gebieden die extra aandacht nodig hebben. Remon Aardwarmte heeft de beschikking over een zeer uitgebreide database met bodemgegevens die ontstaan zijn uit reeds 30.000 grondboringen die zijn verzorgd. Lees meer over de werkwijze van Remon Aardwarmte. 

Advies / planning / voorbereiding en duurzame relatie

Remon Aardwarmte ontwerpt, realiseert en beheert complete bodemenergie systemen op haar eigen unieke wijze. Door gebruik te maken van zeer moderne boorapparatuur en software, is Remon Aardwarmte voor diverse partijen de juiste partner gebleken. Er wordt op een zeer innovatieve en betrokken manier gewerkt waarbij duurzaamheid en kwaliteit de boventoon voeren.

Of het nu gaat om Warmte Koude Opslag of Bodemwarmtewisselaar, wij hebben de oplossing.

Remon heeft oog voor:

R : Relatie. Een langdurige en betrouwbare relatie.

E : Ervaring. Onze medewerkers zijn ervaren en vakbekwaam.

M : Materiaal. Modern en efficiënt, betrouwbaar en verantwoord.

O : Oplossingen. Een oplossingsgerichte aanpak, no-nonsens en doelgericht

N : Natuur. Remon heeft passie voor duurzame energie

Naast de voorbereiding heeft de uitvoering speciale aandacht binnen Remon Aardwarmte. Kwaliteit, Veiligheid, Welzijn en Milieu spelen hierbij een belangrijke rol. Onze kwaliteiten en garanties zijn aantoonbaar, ons bedrijf is dan ook:

Remon draagt bij aan het verduurzamen van installaties in Nederland, Duitsland en België door te werken met uitsluitend de beste grondstoffen en materialen, voorzien van de benodigde certificaten.

Remon verricht tevens onderhoud aan alle bodemenergiesystemen. Bel of mail voor meer informatie. 0594-648080 of info@remon.com

Robert Drenth - Projectleider Bam Regio Noordoost

‘Remon Aardwarmte is voor ons een betrouwbare en kundige partner als het gaat om advies en uitvoering op het gebied van open en gesloten bronsystemen’

Robert Drenth - Projectleider Bam Regio Noordoost

Ontvang maandelijks tips om uw bedrijfsresultaat te verbeteren