Bel mij terug

Aardwarmte

Aardwarmte, warmtebron van de toekomst

Aardwarmte (geothermische energie) is de warmtebron van de toekomst.

Milieuvriendelijk, efficiënt en veilig. De staat eist aardwarmte bronsystemen voor haar openbare gebouwen in aanbouw. Particuliere huizenbouwers profiteren van riante overheidssubsidies. Met REMON kunnen installateurs, architecten en particuliere huiseigenaren op beide oren slapen. Het complete systeem, sleutelklaar tot aan de warmtepomp – alles uit één hand.

Competentie en geperfectioneerde techniek

Dat betekent: wij traceren de aangewezen locatie. Wij boren de wko bronnen en vullen ze vakkundig op – op maar liefst 300 meter diepte en nog dieper. Wij halen voor u alle nodige vergunningen binnen. Wij stemmen het wko systeem doelgericht op uw behoeften af en wij geven u op het verwarmingsvermogen van uw REMON-aardwarmte installatie 25 jaar garantie.

Gegarandeerde warmte – veilig en betrouwbaar. Met een aardwarmte installatie van REMON.

Feike Sienema te Opende

Ik heb gekozen voor een gesloten bronsysteem (2 x 170 meter diep) van Remon en ben er zeer tevreden over. Remon is een betrouwbaar bedrijf, dit merkte ik zowel door de goede begeleiding bij de verkoop, als bij het installeren en boren. Men gebruikte professionele apparatuur en alles werd netjes opgeleverd.

Feike Sienema te Opende Zonwering de Vries

Ontvang maandelijks tips om uw bedrijfsresultaat te verbeteren